Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Banner5
Banne6
Banner7
Banner8
Banner9

Evenimente

 

 

 

 

 

 

 

 

  În data de 24 august 2017, a avut loc evenimentul de animare, dedicat apelurilor de selecție a proiectelor, în care beneficiarii pot fi entități publice sau ONG-uri.

 Comunicat de presă - Informatorul Moldovei

   

  

   În perioada 26 septembrie 2017 - 2 octombrie 2017, echipa GAL B-F s-a deplasat în teritoriu, în fiecare comună membră GAL, pentru întâlnirile de animare, cu beneficiarii privați și ONG-uri.

  La întâlniri, au fost prezente în total 135 de persoane. În cadrul întâlnirilor, s-a discutat despre posibilitatea accesării fondurilor europene nerambursabile, prin programul PNDR, măsurile ce pot fi accesate în cadrul GAL, conform Strategiei de Dezvoltare Locală, bugetul aferent fiecărei măsuri, precum și detalii specifice pentru depunerea proiectelor. 

1. Prezență întâlnire privati - Belcești

   

  

2. Prezență întâlnire privați - Coarnele Caprei

   

   

3. Prezență întâlnire privați - Focuri

   

  

4. Prezență întâlnire privați - Fântânele

   

  

5. Prezență întâlnire privați -  Erbiceni

  

   

6.Prezență întâlnire privați - Bălțați

  

  

7. Prezență întâlnire privați - Sirețel

   

 

8. Prezență întâlnire privați -  Scobinți

  

  

 

  În data de 12.10.2017, Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, în colaborare cu Primaria Comunei Balțați și Asociația ”Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Belcești-Focuri”, cu ocazia ”Zilei naționale a produselor agroalimentare românești” și a ”Zilei mondiale a femeii din mediul rural” au organizat acțiunea cu tema ”Implicarea femeilor în dezvoltarea comunitaților rurale și în promovarea produselor agroalimentare românești”

 

 * clip video preluat de pe pagina Facebook - Infinit Tv - partener media/eveniment.